Routebeschrijving

De routebeschrijving is ook te downloaden.
Sint Teunislaan 3 (MEE-gebouw), 5231 BS 's-Hertogenbosch
telnr. 073 - 6 127 137

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO

Komend uit de richting Utrecht/Amsterdam:
Op de A2 neemt u de afslag 's-Hertogenbosch/Waalwijk. Vervolgens op de A59 afslag Centrum/Maaspoort (afrit 47) en bij de stoplichten linksaf richting centrum. Weg vervolgen en na de benzinepomp aan de linkerzijde van de weg bij de stoplichten linksaf. Vervolgens na ca 400 meter bij de 1e grote zijweg rechtsaf. U bevindt zich dan op de Sint Teunislaan. Rotonde rechtdoor. AdCare Opleidingen bevindt zich in het MEE-gebouw; dat is na de rotonde ongeveer na 80 meter rechts. Het gebouw ligt enigszins terug van de weg (vlak achter het Cementrum-gebouw), wordt omgeven door een groen hekwerk en is herkenbaar aan het oranje MEE- naambord.

Komend uit de richting Waalwijk:
Op de A59 neemt u de afslag Centrum/Maaspoort (afrit 47) en bij de stoplichten rechtsaf richting centrum. Zie verder hierboven.

Komend uit de richting Tilburg/Eindhoven:
Neem op de A2 de afslag De Herven/Rosmalen (afrit 20). Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens weg rechtdoor vervolgen en na de benzinepomp aan uw rechterhand bij de stoplichten rechtsaf. Bij de 1e rotonde linksaf. U bevindt zich dan op de Sint Teunislaan. AdCare Opleidingen bevindt zich in het MEE-gebouw; dat aan de linkerkant van de weg ligt, recht tegenover winkelcentrum de "Rompert" en BP benzinestation. Het MEE-gebouw ligt iets terug van de weg, net achter de bushalte, is omgeven door een groen hekwerk en herkenbaar aan het oranje MEE-naambord.

Komend uit de richting Nijmegen:
Op de A59 neemt u de afslag 's-Hertogenbosch/Waalwijk/Utrecht. U komt nu op de A2. Vervolgens afslag De Herven/Rosmalen (afrit 20). Zie verder hierboven.

Aan de achterzijde van het gebouw is een beperkte parkeergelegenheid. U dient uw auto te parkeren tegenover het MEE-gebouw, op de parkeerplaats van het winkelcentrum. Bij het BP-benzinestation rechts naast het winkelcentrum is eveneens parkeergelegenheid. Uw auto staat hier veilig, maar toch willen wij u adviseren geen waardevolle spullen in uw auto achter te laten.

BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER

Vanaf het NS-station 's-Hertogenbosch Centraal:
- Treintaxi
- Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is het MEE-gebouw per bus uitstekend bereikbaar. Er is een bushalte aanwezig voor het gebouw. Hier stoppen de lijnen 62 en 68 en 73. In de regel neemt de reistijd ca. 20 minuten in beslag.
Voor actuele vertrek- en aankomsttijden adviseren wij u 0900- 9292 ( 0,70 p.m.) of www.9292ov.nl als informatiebron te raadplegen.